TREASURE HUNT

Comoara pierdută a Cavalerilor Templieri

Dupa cum se știe din povești, cavalerii templieri dețin multe secrete despre diferite comori: Sfântul Graal, Giulgiul lui Iisus, Arca Testamentului si alte obiecte care au starnit multe legende. Informații aparținând Ordinului Templierilor apar într-un context misterios și devin provocarea unui grup doritor de aventură. Provocări fizice, intelectuale, informații dispersate, bucațele de mesaj, rupturi de hartă… toate în vederea identificării unui loc secret în care se află cufărul cu un conținut și mai secret.

Mod de organizare:

Participanții vor fi organizați în echipe și vor participa la un circuit de cateva exerciții.

Acest program urmareste implicarea tuturor participanților în activități și în funcție de capacitatea și abilitățile lor se vor autogestiona în vederea parcurgerii unor provocări ce au ca miză obținerea unor bucăți de hartă sau indicii cu ajutorul cărora vor ajunge să găsească cufărul în care se află un obiect misterios aparținând cavalerilor templieri.

Rețeta succesului o reprezintă un management de proiect adecvat în care trebuie gestionate toate categoriile de resurse: umane, materiale și informaționale.
În urma parcurgerii cu succes a acestor probe echipele pot obține indicii: bucați de mesaje, bucați de hartă care puse cap la cap vor dezvălui ascunzătoarea cufărului secret, în care se află câte un mic cadou personalizat.

 

Ochii lui Durga

O zeitate indiană, șotia lui Shiva, cu trei ochi și doisprezece mâini. Cei trei ochi sub formă de capcane trebuie mutați, utilizând numai o sfoară.

Mlastina Lebedei Albe

În cautarea lebedei albe (una din legendele templierilor) echipa trebuie sa traverseze o “mlaștină” cu ajutorul unui vehicul improvizat dintr-o platformă și cilindri de lemn prin effort comun.

Camera Capcanelor

O cameră în care orice mișcare poate fi fatala trebuie accesata de către participanți și parcursă în anumiți pași. Planificarea este extrem de importantă.

Labirintul Graalului

Statuile a doua zeități trebuie transportate dintr-un loc în altul, printr-un “labirint” cu ajutorul unor biciclete care trebuie conduse de la distanța prin intermediul unor cordeline.

Sanctuarul lui David

Un sanctuar secret cu steaua lui David poate dezvălui un indiciu secret daca cinci bile mari metalice sunt plasate în cele cinci colturi ale stelei. Accesul în zonă este limitat dar cu ajutorul echipei este posibil.

Cere o ofertă personalizată!

 

Crează-ți propria experiență!