TEAM BUILDING

Trasul Frânghiei

Participanții sunt împărțiți în 2 echipe și sunt asezați în zig zag. La semnalul de start jucătorii fiecărei echipe își unesc forțele pentru a trage cealaltă echipă dincolo de spațiul de siguranță.

Fuga în Sac

În funcție de numărul de participanți concursul se poate organiza individual sau pe echipe. Concurenții se introduc panp la brâu în sac și se vor deplasa prin sarituri repetate pană la sosire.

Observator

Cu ajutorul unui telescop veți putea privi mai îndeaproape minunațiile pe care numai natura le oferă.

Turnul de Cauciucuri

Un joc format dintr-un stâlp de lemn înfipt în pamânt și din multe cauciucuri de mașină. Scopul este introducerea tuturor cauciucurilor pe stâlpul de lemn.

Plasa de Paianjen

Între doi copaci(stâlpi) se construiește din sfoară o “plasă de paianjen”. Sarcina grupului este ca toți membrii să treacă dintr-o parte în alta a plasei, fară să atingă cineva vreun fir.

Fotbal Șchiop

Participanții vor fi legați câte 2 de picioare(de piciorul stâng, respectiv dreptul colegului), se vor împărți în 2 echipe și vor juca fotbal după regulile clasice, numai că este nevoie de sincronizare maximă pentru ca fiecare din cei 2 jucători legați să poată să scoată o performanță cât mai bună.

Team Ski

Echipe a cate 4-10 persoane vor trebui să parcurgă o distanță, folosind două “schiuri” care au sfori legate de ele. Pașii vor putea fi făcuți doar de întreaga echipă.

Căruciorul în Mlaștină

Traversarea unei zone delimitate cu ajutorul unui vehicul improvizat din paleți și cilindri de lemn prin efortul comun al echipei.

Bungee Bowling

Printr-un sistem de scripeți, concurenții își vor manevra unul dintre colegi pentru a recupera un anumit obiect dintr-o rețea de sfori/obstacole în trei dimensiuni.

Vasile Bețivul

Vasile este un biet biciclist –din lemn- aflat în dificultate, pe care echipele îl vor ajuta să parcurgă un traseu accidentat cu ajutorul unor corzi atașate bicicletei lui.

Traversarea

Un râu imaginar ce trebuie traversat, folosind “pietrele” ce au rămas la suprafață și cateva scânduri.

The Big A

Un cadru de lemn în formă de A, de marimea omului se poate transforma în vehicul cu ajutorul coechipierilor.

Conducta

Construirea unei conducte din bucăți de țeavă care să poată transporta o cantitate de lichid, făra pierderi.

Rezerva de Apă

Umplerea unui recipient cu apă, aflat la înălțime, folosind numai resursele furnizate în acest scop.

Traseul Sforii

Un exercițiu de viziune, strategie și logică în care echipa trebuie să găseasca modalitatea de a uni cu ajutorul sforii mai multe puncte dispuse intr-o formă geometrică predefinită.

Evadarea din Triunghi

Echipa este captivă într-un spatiu delimitat și marcat cu bandă la înaltimea de un metru. Folosind doar forța și inteligența membrilor aceștia vor putea evada din zona captivă.

Puntea Îmbrățișării

Un pod paraginit format din 2 cabluri este o provocare, dar cu ajutorul unui coleg se poate traversa. Această activitate dezvoltă încrederea, comunicarea și sincronizarea între participanți.

Bungee Petanque

Plasarea a cinci bile “petanque” cât mai aproape de țintă, dar nu oricum ci cu ajutorul unei corzi.

Cere o ofertă personalizată!

 

Crează-ți propria experiență!