DESPRE NOI

Misiune

O zi obisnuita: alarma, micul dejun (sau nu), afara, la masini, jungla de beton, drum accidentat, ‘animale’ in trafic, claxoane, aglomeratie, ‘miresme’ urbane, iar n-am loc de parcare, n-am intarziat (prea mult), sase sefu`, alte pericole, la pranz o shaorma, ‘pasarele’ de birou, stress, ‘munti’ de hartie, terminarea programului, retur, acasa, nimic nou in frigider, un film, o bere, somn ca maine o luam de la cap.
Facem schimb si le inlocuim!
Lasa-te trezit de sunetul naturii si gusta din bucataria ei. Traieste cu noi aventura si bucurate de adevaratele placeri ale vietii departe de toate cele de mai sus. Descopera experienta Off Road: adrenalina, noroi, munti, pajisti, paduri, mlastini, goluri alpine și nu in ultimul rand: cascade, parcuri naturale, pesteri, lacuri de munte.
Dupa atata aventura … trebuie sa luam masa împreuna!
Unii aduna lemne de foc, altii cauta pietre pentru delimitarea focului, doamnele vor pregati salata, iar eu voi turna palinca. Avem pregatite pentru voi gustari traditionale ‘ca la tara’, impreuna cu o palinca buna de cireșe negre, intr-un cadru natural si pitoresc impreuna cu prietenii si colegii sau alaturi de familie.

Principii

Promovam si cultivam respectul pentru natură și, de asemenea, conservarea obiceiurilor si traditiilor. Deoarece activitatea noastra se desfasoara intr-un cadru natural este important sa pastram si sa pretuim tot ceea ce ne ofera natura.
Principiul cel mai important care sta la baza tuturor evenimentelor si activitatilor, atunci cand vine vorba de excursii Off Road, este siguranta participantilor. Avem grija ca participantii sa se bucure de activitati intr-un mediu sigur, iar soferii si masinile noastre sunt pregatite corespunzator pentru a sustine aceste activitati in conditii de maxima siguranta.

Obiective

Ne propunem in excursiile organizate de noi sa oferim participantilor o imagine completa cu tot ceea ce inseamna: romanii adevarati, traditii, frumusetea si salbaticia naturii, curiozitatea si spiritul de aventura.
Aceasta pasiune devine o provocare pentru ca natura este plina de surprize pe orice tip de traseu. Satisfactia oferita de Off Road este pe masura si ne dezvaluie ca adevaratele bogatii apartin in totalitate naturii.