ADRENALINĂ

Coborârare în rapel

Rapel înseamnă coborare controlată pe coardă asigurată pe langă pereți verticali de stâncă. Coborarea se face cu ajutorul unor dispozitive și echipamente specifice pentru siguranța participanților(coardă, coborâtor, ham, carabiniere, mănuși, casca).

Canyoning

Coborârea unor canioane uscate sau umede(cascade și căderi de apă) cu ajutorul tehnicilor de alpinism, dar numai în anumite locații.

Tiroliană

Tiroliana este o activitate în care participanții “zboară” practic deasupra pământului. Pentru ca “zborul” să poată fi posibil, fiecare participant este asigurat complet cu ajutorul unui ham.

Plasa Curajului

O plasă întinsă pe vertical între doi copaci devine o probă de îndemanare și curaj.

Traversare pe două corzi

Cele doua corzi se montează în plan vertical, una va fi puntea în sine iar a doua balustrada.

Mountain-Bike

Probabil cea mai bună metodă de a descoperi munții României este cu ajutorul unei biciclete, să mergi în sus și în jos pe traseele montane, prin păduri bogate și câmpuri de florii, adânc prin canioane sau sus pe crestele munților. Pentru această activitate participanții primesc echipament de protecție.

Tir cu Arcul

Tirul cu arcul este o activitate ce s-a practicat din cele mai vechi timpuri. Acest sport dezvoltă capacitatea de concentrare, îmbunătățește echilibrul mental și coordonarea.

Tir cu Pușca

Tirul sportiv cu pușca cu alice este un sport care dă posibilitatea participanților să descopere în ei talentul de a nimeri țintele puse la distanțe destul de mari.

Tir cu Catapulta

Folosind o gamă variată de resurse se va intra într-o cursă contra cronometru pentru realizarea unei adevarate ”minuni” a tehnicii. La final se va trage cu aceste catapulte în anumite ținte.

Paintball

Jocul de paintball este un sport de întarire a caracterului, în care jucătorii învată despre spiritul de echipă ,castigă încredere în ei înșiși, dezvoltă abilități de lideri și se distrează, eliberandu-se în acelasi timp de stres. Echipamentul de protecție este format din: combinezon, mască de protecție și mănuși.

Trasul cu Praștia

Trasul cu praștia reprezintă o activitate interesantă și în același timp stimulantă, fiind necesară concentrarea și puțină forță fizică. Participanții vor avea un număr limitat de “proiectile” iar la terminarea concursului se va anunta caștigătorul.

Zbor cu avionul

Zbor deasupra Tării Bârsei, cetății Râșnov, castelului Bran, rezervației de urși din Zărnesti și multe alte locuri spectaculoase.

Cere o ofertă personalizată!

 

Crează-ți propria experiență!